En sommerdag på terassen med en dejlig veninde og hendes børn tænker jeg altid tilbage på, når jeg laver humus. Ikke blot var vejret perfekt, børnene søde og det var fridag, men til frokosten blev serveret en luftig og lækker humus og alle spiste, til vi var ved at revne.
Opskriften fik jeg og har lavet med stor succes mange gange sidenhen. Jeg fik ingen mængder på opskriften så det hele bliver blandet i forhold til mine smagsløg på dagen.
Ham på 9 år er i sandhed en supermand til smagssætning og er ofte den, der sætter prikken over i'et.
I dag var igen undtagelse og knap stod humus klar, inden der blev rakt et stykke brød frem til smagsprøver.
Her er udgangspunktet for min opskrift:
400 g Kikærter - økologiske fra Urtekram
1 spsk tahin
1 fed hvidløg
Citronsaft
2 spsk skyr
Spidskommen
Koreander
Salt
Peber
Hældes over med olivenolie og paprika.
Velbekomme!!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar